030-6666199
info@landschappartners.nl

Beeldkwaliteitsplan

LandschappartnersBeeldkwaliteitsplan

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Landschappartners in De Meern, nabij Utrecht, is gespecialiseerd in het opstellen van een beeldkwaliteitsplan voor landschappelijke en stedenbouwkundige bestemmingsprojecten. De architecten brengen de huidige en gewenste beeldkwaliteit van de bestemming in kaart. Wij begrijpen dat een communicatietraject met de opdrachtgever daarvoor essentieel is. Dankzij gedegen vakkennis en jarenlange ervaring stellen de architecten van Landschappartners een beeldkwaliteitsplan op dat optimaal aansluit bij de bestemming!

Een beeldkwaliteitsplan met behoud van kernkwaliteiten en een duurzame visie

Een beeldkwaliteitsplan is vaak een aanvulling of voorbereiding op een bestemmingsplan. Bij het opstellen van dit plan bekijken de architecten van ons bureau voor ruimtelijke ordening in Utrecht verschillende aspecten van het betreffende gebied. Hieronder vallen bijvoorbeeld de geschiedenis van de locatie of karakteristieken die behouden moeten blijven. Het behoud van landschappelijke of stedelijke kernkwaliteiten staat centraal in het plan. Daarnaast volgen de architecten bij elk plan de visie voor duurzame gebiedsontwikkeling die als een rode draad door onze projecten loopt. In het uiteindelijke plan staan richtlijnen en adviezen voor het gewenste kwaliteitsniveau van de bestemming.

STUUR EEN BERICHT

    Bespreek de mogelijkheden met de architecten

    Tot dusver heeft Landschappartners al diverse mooie beeldkwaliteitsplannen opgesteld, zoals het beeldkwaliteitsplan voor infrastructurele kunstwerken van de provincie Utrecht. Wil je meer informatie over onze diensten, zoals de ontwikkeling van een masterplan voor een bedrijventerrein of een winkelcentrum? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Landschappartners. Zij delen graag hun kennis en bespreken alle mogelijkheden met je. Je bereikt hen door te bellen naar 030 – 66 66 199. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@landschappartners.nl of het contactformulier invullen.