030-6666199
info@landschappartners.nl

Ontwerp voor solar carports

LandschappartnersOntwerp voor solar carports

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Het realiseren van een ontwerp voor solar carports laat je over aan Landschappartners uit De Meern, nabij Utrecht. Deze carports op zonne-energie zijn steeds meer in opkomst: rond het Middellandse Zeegebied zijn al veel exemplaren te vinden. De carports zijn ook steeds interessanter voor noordelijk gelegen landen, want de laatste jaren zijn de prijzen voor zonnepanelen sterk gedaald. Daarom is het verstandig om een ontwerp voor solar carports te laten maken door onze specialisten.

Laat een ontwerp voor solar carports opstellen

Nederland is een klein land, maar dat betekent niet dat we minder hoeven bij te dragen aan oplossingen voor duurzame energie. We moeten de kleine ruimte die we hebben slim indelen, bijvoorbeeld door landschappelijke inpassing van een zonneveld. Carports met zonnepanelen dragen hier uitstekend aan bij. Een carport op zonne-energie wekt namelijk duurzame stroom op, waardoor elektrische auto’s op een milieuvriendelijke wijze worden opgeladen. Wanneer je kiest voor een ontwerp voor solar carports van Landschappartners, profiteer je van diverse voordelen:

  • Het parkeerterrein wordt gebruikt als duurzame energiebron.
  • Een solar carport heeft een mooie, moderne en duurzame uitstraling.
  • De auto’s in de solar carport zijn beschermd.

STUUR EEN BERICHT

    Ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid

    Met een ontwerp voor solar carports en onze andere diensten dragen we ons steentje bij aan klimaatadaptie. Wilt u bijdragen aan een duurzame wereld? Bekijk dan onze vacature voor landschapsarchitect of een van de vele andere interessante functies die wij aanbieden. Heeft u interesse in een ontwerp voor solar carports? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. Onze adviseurs vertellen u graag meer.