030-6666199
info@landschappartners.nl

Advies over boerenstroom en biogashub

LandschappartnersAdvies over boerenstroom en biogashub

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Wens je advies over boerenstroom en de biogashub? Dan staan de adviseurs van Landschappartners uit De Meern voor je klaar! Wij zijn sinds 1979, hét bureau voor landschapsplannen en -architectuur. We hebben al aan vele projecten bijgedragen en we blijven werken aan duurzame plannen die bijdragen aan klimaatadaptatie en zorgen voor een groener Nederland.

Ontvang gedegen advies over boerenstroom en de biogashub

Bij een biogashub vergisten boeren de mest van hun koeien tot biogas. Dit wordt dan samengebracht in een gasleiding. Dit wordt geleverd aan diverse bedrijven. De CO2-footprint wordt hierdoor flink verlaagd. Boerenstroom en de biogashub zijn een grote stap in de goede richting, en de adviseurs van ons bureau voor ruimtelijke ordening nabij Utrecht geven je hier graag advies over. Ontdek de financiële en ecologische voordelen van boerenstroom, direct van de boerderij!

STUUR EEN BERICHT

    Ontdek de mogelijkheden van boerenstroom of ontdek onze andere diensten

    Wens je advies over boerenstroom en de biogashub? Of heb je vragen over onze andere diensten, zoals de landschappelijke inpassing van een zonneveld of een groen geluidscherm? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden.