Groen geluidsscherm

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Een groen geluidsscherm is ideaal om langs snelwegen te plaatsen. Het heeft hetzelfde effect als een geluidsscherm, maar: een groen geluidsscherm zorgt voor een mooie omgeving. Het is een massa waar groen overheen groeit, waardoor geluiden tegen worden gehouden, zoals het geluid van voorbijrazend verkeer. Landschappartners uit De Meern, nabij Utrecht, helpt je graag verder.

Wat zijn de voordelen van een groen geluidsscherm?

Een groen geluidsscherm biedt verschillende mogelijkheden. Zo kan het een veld met gras zijn waar schapen op grazen of waarop heggen worden geplaatst. Door te kiezen voor een groen geluidscherm, dragen regio’s bij aan klimaatadaptatie. Er wordt meer groen geplant, waardoor regenwater op de juiste manier wordt afgevoerd. Daarnaast draagt een geluidscherm bij aan duurzame inpassing van infrastructuur.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame oplossingen

Door een groen geluidsscherm te plaatsen, creëren we meer groen en gaan we geluidsoverlast tegen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een geluidsscherm en onze andere duurzame oplossingen, bijvoorbeeld met een ontwerp voor solar carports. Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. We voorzien je graag van gedegen advies.