Circulaire ontwikkeling

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Landschappartners in De Meern, nabij Utrecht, stelt plannen op die bijdragen aan circulaire ontwikkeling en zorgen voor circulariteit in de stedenbouw en buitenruimte. Duurzaamheid staat centraal in onze werkwijze. Als we willen voorkomen dat de grondstoffen op aarde uitgeput raken, is het van essentieel belang dat we deze hergebruiken. We gaan hierbij uit van het herstellend vermogen van natuurlijke hulpbronnen. Door circulariteit toe te passen in onze ontwerpen voor stedenbouw en buitenruimte, dragen we bij aan een groene, schone en prettige leefomgeving voor iedereen.

Circulaire ontwikkeling in de stedenbouw

The architects of Landscape Partners look at the application of circularity in urban planning for every urban design. There is circularity in urban planning when reusable materials and raw materials are used during construction. These materials and raw materials must not emit any substances that are harmful to the air, water and soil. Circular development in urban planning contributes to the circularity of the economy; a form of economy on which the national government wants to run fully in 2050.

Circularity in the outdoor space

Ook bij het opstellen van plannen voor de buitenruimte, zoals de inpassing van infrastructuur, staat circulariteit voorop. Het gebruik van duurzame materialen is een belangrijk onderdeel in elk ontwerp. Dit geldt ook voor landgoedontwikkeling, zoals de aanleg van parken of tuinen. We ontwikkelen elk plan met een duurzame visie, waarbij we ons richten op een groene toekomst zonder afval. Heb je vragen over onze werkwijze wat betreft circulaire ontwikkeling en de circulariteit van de buitenruimte? Wij beantwoorden deze graag.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor circulariteit in de buitenruimte

Landschappartners helpt je graag op het gebied van landschapsarchitectuur en landschapsplannen. Wij zijn een betrokken en ervaren landschapsarchitectenbureau met een focus op duurzaamheid en circulaire ontwikkeling, bijvoorbeeld voor de realisatie van een groen geluidsscherm. Circulariteit is een van de belangrijkste onderwerpen bij onze inrichtingsplannen voor stedenbouw of buitenruimte. Ben je benieuwd wat ons bureau voor ruimtelijke ordening in Utrecht voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 030 – 66 66 199 of stuur een e-mail naar info@landschappartners.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor circulaire ontwikkeling voor jouw project.