De juiste inpassing van een windturbine

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Voor de inpassing van een windturbine in verschillende regio’s zit je goed bij Landschappartners uit de Meern, nabij Utrecht. We behouden we de kwaliteit van het gebied, terwijl de locatie een duurzame meerwaarde krijgt. We streven hierbij naar herbruikbaarheid van producten en grondstoffen. Ook gaan we op betrokken wijze te werk. We voorkomen onduidelijkheden, waardoor je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

We weten waar we op moeten letten tijdens de inpassing van een windturbine

Een windturbine is een belangrijk onderdeel voor duurzame energie. Echter, wanneer er windturbines geplaatst worden, heeft dit effect op de omgeving. Bij ons bureau voor ruimtelijke ordening nabij Utrecht, weten we precies waar we op moeten letten. Een individuele windturbine is inpasbaar op verschillende locaties, zoals op een bedrijventerrein of een parkeerterrein. Windturbines die in stedelijk gebieden geplaatst worden, mogen het bebouwingsbeeld niet verstoren. In landelijk gebieden mogen ze het aanzicht van het landschap niet verminderen. Een individuele windturbine heeft echter wel minder invloed om de omgeving dan een volledig machinepark.

Ontdek de mogelijkheden van onze duurzame oplossingen

Wil je er zeker van zijn dat de inpassing van de windturbine op de juiste manier gebeurt? Wij verzorgen de inpassing van diverse duurzame oplossingen, zoals de landschappelijke inpassing van een zonneveld of een groen geluidsscherm. Wens je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie.