030-6666199
info@landschappartners.nl

Landschapsarchitect herontwikkelingsplan

LandschappartnersLandschapsarchitect herontwikkelingsplan

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Zoek je een ervaren landschapsarchitect voor het opstellen van een herontwikkelingsplan? Landschappartners in De Meern, nabij Utrecht, heeft de expertise en ervaring in huis om een professioneel plan op te stellen voor de herontwikkeling van landschap en stedenbouw. Onze architecten stellen plannen op vanuit een integrale benadering en verwerken lokale kennis in de ontwerpen. Ervaar de professionaliteit, betrokkenheid en deskundigheid van onze architecten voor jouw herontwikkelingsproject.

Een landschapsarchitect gespecialiseerd in het opstellen van een duurzaam herontwikkelingsplan

Nederland beschikt over veel landgoederen en stedenbouw. Met het opstellen van een herontwikkelingsplan geeft een landschapsarchitect bestaande landgoederen en stadsgebouwen een tweede leven. Als Landschappartners een herontwikkelingsplan opstelt, houdt de architect altijd onze visie voor duurzame gebiedsontwikkeling in gedachten. Daarnaast benut de architect in het plan altijd de aanwezige kwaliteiten die het landschap of gebouw betekenis geven. Zo krijgt het gebied of gebouw kwalitatieve en duurzame meerwaarde.

STUUR EEN BERICHT

    Bespreek de mogelijkheden met onze architecten

    Indien je een landschapsarchitect zoekt voor het opstellen van een herontwikkelingsplan, is ons bureau voor ruimtelijke ordening in Utrecht dé perfecte partner. Wij hebben 40 jaar ervaring in de landschapsarchitectuur en het opstellen van inrichtingsplannen voor de openbare ruimte, zoals de ontwikkeling van een masterplan voor een bedrijventerrein. Ben je benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons telefonisch op 030 – 66 66 199 of stuurt een e-mail naar info@landschappartners.nl. Daarnaast kun je het contactformulier invullen.