030-6666199
info@landschappartners.nl

Masterplan bedrijventerrein

LandschappartnersMasterplan bedrijventerrein

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Ben je op zoek naar een ervaren landschapsarchitectenbureau voor de ontwikkeling van een masterplan voor een bedrijventerrein? Schakel dan direct de expertise van Landschappartners in. Wij zijn een betrokken bureau uit Utrecht voor landschapsarchitectuur en landschapsplannen met 40 jaar ervaring in het vak. Naast betrokkenheid zijn duurzaamheid en een integrale benadering onze kernkwaliteiten. Kwaliteiten die als een rode draad door onze werkwijze lopen, ook in de ontwikkeling van een masterplan voor een bedrijventerrein.

Hoe gaan we bij de ontwikkeling van een masterplan voor een bedrijventerrein te werk?

Tot dusver heeft Landschappartners diverse masterplannen voor bedrijven ontwikkeld. Een voorbeeld van een succesvol afgerond project is de uitbreiding van het bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen in 2019-2020. Voor de uitbreiding hebben de architecten onderzocht wat de gunstigste locatie hiertoe was met aanvullende argumenten. Bovendien hebben zij in het masterplan aangegeven hoe de uitbreiding van het bedrijventerrein landschappelijk ingepast kan worden en waar compensatie van de ecologische waarden plaats kan vinden. De uitbreiding moet daarbij voldoen aan de hoge duurzaamheidsambities van de gemeente, in dit geval Epe. Dit masterplan is vervolgens uitgewerkt naar een verkavelingsplan. De vervolgstappen omvatten een beeldkwaliteitsplan en een herziening van het bestemmingsplan. Ben je benieuwd hoe onze architecten je kunnen helpen met de ontwikkeling van een masterplan voor een bedrijventerrein? Stel gerust al je vragen!

STUUR EEN BERICHT

    Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

    Landschappartners helpt graag met de ontwikkeling van een masterplan voor een bedrijventerrein. Onze adviseurs staan klaar om je van passend advies te voorzien. Neem eenvoudig contact op en bel naar 030 – 66 66 199 of e-mail naar info@landschappartners.nl. Naast masterplannen ben je bij Landschappartners tevens op de goede plek voor herontwikkelingsplannen voor landschappen. Onze adviseurs vertellen je graag meer!