030-6666199
info@landschappartners.nl

Klimaatadaptatie

LandschappartnersKlimaatadaptatie

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

In Nederland moeten we ons voorbereiden op mogelijke risico’s die klimaatverandering met zich meebrengt. Dit noemen we klimaatadaptatie. Bij Landschappartners in De Meern, nabij Utrecht, zit je goed voor diverse duurzame oplossing waarmee we bijdragen aan klimaatadaptatie.

Waarom is klimaatadaptatie noodzakelijk in Nederland?

De weersomstandigheden worden steeds extremer. Ook in Nederland merken we dit. Tornado’s, stevige regen- en onweersbuien en lange periodes van droogte. Doordat de grond zakt als gevolg van droogte, hebben we ook nog eens meer kans op overstromingen. Klimaatadaptie is echter niet alleen noodzakelijk voor de leefbaarheid, maar ook voor de gezondheid en de economie. Daarom helpen we je graag met klimaatadaptie. Dit doen we onder meer door je te voorzien van advies over Boerenstroom en BiogasHUB of het opstellen van een kapplan en compensatieplan.

STUUR EEN BERICHT

    Ontdek wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid

    Kortom, om bij te dragen aan klimaatadaptatie, schakel je onze hulp in. Wens je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. We vertellen je graag meer. Wil je zelf bijdragen aan klimaatadaptatie? Bekijk dan onze vacatures, zoals onze vacature voor stedenbouwkundig ontwerper.