Vacature voor stedenbouwkundig ontwerper

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Wanneer je op zoek bent naar een vacature voor stedenbouwkundig ontwerper, kun je terecht bij Landschappartners in De Meern, gelegen nabij Utrecht. Als landschapsarchitect dragen we bij aan een groener en duurzamer Nederland. Wil je een onderdeel worden van ons team en bijdragen aan klimaatadaptatie? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Wat houdt de vacature voor stedenbouwkundig ontwerper in?

Voor de vacature voor stedenbouwkundig ontwerper zijn we op zoek naar iemand met ruimtelijk inzicht, die innovatief aan de slag gaat. We zijn actief binnen diverse sectoren, waaronder de inpassing van infrastructuur en van duurzame oplossingen, bijvoorbeeld circulaire ontwikkeling. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast kun je aan de slag voor zowel kleine als grootschalige projecten, waardoor het werk zeer afwisselend en uitdagend is. Ook presenteer je jouw ideeën en haal je nieuwe opdrachten binnen.

Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Wil je meer weten over de vacature voor stedenbouwkundig ontwerper? Neem dan zeker eens contact met ons op door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. We vertellen je graag meer over deze functie. We bieden ook allerlei andere vacatures aan. Zo kun je ook bij ons terecht voor een vacature voor landschapsarchitect of een vacature technisch voor tekenaar.