Vacature voor landschapsarchitect

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

De vacature voor landschapsarchitect is een perfecte functie voor specialisten die op zoek zijn naar een interessante en uitdagende functie. Wanneer je aan de slag gaat bij Landschappartners in De Meern, gelegen nabij Utrecht, draag je bij aan een duurzaam en groen Nederland.

Wat houdt de vacature voor landschapsarchitect in?

Onze vacature voor landschapsarchitect is perfect voor mensen met veel verbeeldingskracht. Je bent namelijk het creatieve middelpunt van het team. Je bedenkt originele, duurzame oplossingen en zorgt ervoor dat deze realistisch en uitvoerbaar zijn. Hoe verzorgen we bijvoorbeeld de inpassing van een windturbine? En hoe passen groenstructuur toe bij de projecten? Daarnaast verzorg je de presentaties van dergelijke projecten en draag je bij aan het verkrijgen van nieuwe opdrachten.

Ga aan de slag en draag bij aan een duurzame toekomst

Wens je vooraf meer informatie over de vacature of de functie van landschapsarchitect? Schroom dan zeker niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. We voorzien je graag van meer informatie over de functie. Je kunt bij ons ook terecht voor diverse andere loopbanen. Zo bieden we ook een vacature voor een stedenbouwkundig ontwerper of een vacature technisch voor tekenaar aan.