Vacature voor technisch tekenaar

✓ 100% duurzaam

✓ Hergebruik van duurzame materialen

✓ Integrale benadering

Ben je op zoek naar een vacature voor technisch tekenaar? Wil je aan de slag bij een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en bijdraagt aan klimaatadaptatie? Dan zit je goed bij Landschappartners uit De Meern, gelegen nabij Utrecht. We vertellen je graag meer over deze uitdagende en variërende functie.

Wat houdt de vacature voor technisch tekenaar in?

De vacature voor technisch tekenaar is zeer interessant voor mensen die een uitdagende functie zoeken. Je werkt ontwerpen uit in overzichtelijke werk- en instructietekeningen. Dit is voorbereidend werk voor de daadwerkelijke bouw van de constructies. Zo maak je bijvoorbeeld een technische tekening voor een ontwerp voor solar carports of voor diverse projecten, zoals het Dassenbosje.

Bekijk ook onze andere vacatures

Heb je vragen over de vacature voor technisch tekenaar voordat je wilt solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030 – 66 66 199 of door een e-mail te sturen naar info@landschappartners.nl. We voorzien je graag van meer informatie over de functie. Ben je toch op zoek naar een andere uitdaging? We bieden ook een vacature voor een stedenbouwkundig ontwerper of een vacature voor een landschapsarchitect.